• a12
  • a2222
  • a55
  • a14

Trogir

Trogir rendkívül kedvelt a turisták körében, különösen sok magyar látogató érkezik ide. A horvátok különösen kedvelik a magyarokat, hiszen történelmünk során többször voltunk velük közös királyságban, de a XX. század végén mi is jelentosen hozzájárultunk függetlenedésükhöz, amit máig sem felejtettek el. Trogir rendkívül kedvelt kikötohelye a motorcsónak illetve vitorlás tulajdonosoknak, akik színvonalas szolgáltatásokra számíthatnak.

Trogir tökéletes hely a pihenésre, kikapcsolódásra, mediterrán városnézésekre, tengeri és szárazföldi kirándulásokra. A Ciovo szigeten számos újonnan épült apartman várja a turistákat, de akár hangulatos óvárosi szállodába is mehetünk. Trogir egyaránt rendelkezik homokos és kavicsos partszakasszal, a kristálytiszta vízben több méterre is lelátni, tökéletesen alkalmas búvárkodásra, a kijelölt helyeken pedig jet-ski-zést is kipróbálhatjuk.

Vitorlás hajó bérlés, kölcsönzés kapitánnyal Horvátországban

vitorlázás, vitorlástúra, Adria, Horvátország, vitorlás túra, vitorlásút, vitorlázás tengeren, Görögország vitorlázás, Albánia vitorlázás, tengeri vitorlástúra, tengeri vitorlázás, Adrián, kirándulás, nyaralás, vitorlás, Vitorlázás az Adrián, Vitorlásút tengeren, hajóbérlés, vitorlás bérlés, yacht bérlés, adriai vitorlázás, Horvátországban