• a12
  • a2222
  • a55
  • a14

Murter

Murter Közép - Dalmáciában található kis sziget, itt található azonos nevű "fővárosa" is. A sziget északnyugati részén helyezkedik el Betina, az északnyugatin pedig Jezera és Tisno. 5000 lakosából kétezren élnek Murter-ben. Tisnonál a szárazföld felől egy hídon közelíthető meg. Legmagasabb pontja 125 m-el található a tengerszint felett. Jellemzően sziklás és aprókavicsos strandok találhatók a szigeten.

Számos kis, háborítatlan strandja, és rejtett öble van Murternek, érdemes felfedezőútra indulni. A legnépszerűbb strand a Slanica, ahol számos strandröplabdás játszik, akik a sekély vízben hódolnak szenvedélyüknek. A lassan mélyülő strand kisgyermekek, és hangulata, és pezsgése miatt fiatalok számára is ideális. A homokos strandon bárok, fagylaltárusok, zuhanyzók is találhatók.

Vitorlás hajó bérlés, kölcsönzés kapitánnyal Horvátországban

vitorlázás, vitorlástúra, Adria, Horvátország, vitorlás túra, vitorlásút, vitorlázás tengeren, Görögország vitorlázás, Albánia vitorlázás, tengeri vitorlástúra, tengeri vitorlázás, Adrián, kirándulás, nyaralás, vitorlás, Vitorlázás az Adrián, Vitorlásút tengeren, hajóbérlés, vitorlás bérlés, yacht bérlés, adriai vitorlázás, Horvátországban